weerd-slide1
weerd-slide1
Hattem

Toegangscontrole voor uw bedrijf in Hattem

Toegangscontrole invoeren voor uw bedrijf in de buurt van Hattem? Een bedrijf nodig in de buurt van Hattem dat gespecialiseerd is in toegangscontrole?

Maak dan een afspraak met VAN DER WEERD Elektrotechniek om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. VAN DER WEERD Elektrotechniek is al vele jaren actief in beveiligingstechniek en kan passende systemen leveren voor toegangscontrole. Wilt u de veiligheid binnen uw bedrijf vergroten? Graag komen wij langs om uw wensen te bespreken en uw situatie in kaart te brengen. Afhankelijk van uw wensen en uw bedrijf bieden wij een passende toegangscontrole in de buurt van Hattem. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons ervaren team ligt deze graag toe.

Toegangscontrole voor veiligheid bij u in Hattem

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele bedrijven in Hattem en omgeving toegangscontrole systemen toegepast. Zeker bij een toenemende vraag naar meer veiligheid is toegangscontrole aan te raden. Toegangscontrole begint vaak al buiten. Wie mag wel het bedrijfsterrein op en wie niet. Wanneer mag men het terrein op en tot hoe laat. Een voorbeeld van toegangscontrole die wij kunnen aanbieden in de buurt van Hattem is met behulp van pasjes. Met pasjes kan voorkomen worden dat ongewenste bezoekers op het terrein komen. Hetzelfde pasje laat alleen personen binnen in het gebouw en in ruimten waar men komen mag. Nog een voordeel van deze manier van toegangscontrole is dat er geregistreerd kan worden wie er binnen het gebouw zijn.

Toegangscontrole systemen leverbaar in Hattem

VAN DER WEERD Elektrotechniek installeert verschillende toegangscontrole systemen in Hattem en omgeving zoals:

  • Pasjes
  • Camera’s
  • Intercoms

Wij leveren projectgerichte oplossingen nadat een grondige inventarisatie heeft bepaald wat de wensen en de eisen van u als opdrachtgever zijn. Wilt u niet alleen toegangscontrole systemen laten plaatsen? Ook sloten en slagbomen? Dit kunnen wij ook verzorgen. Meer informatie over toegangscontrole systemen in de buurt van Hattem geven wij u graag.

Service en onderhoud van toegangscontrole systemen in Hattem

Service en onderhoud zijn zeer belangrijk, ook voor uw toegangscontrole systeem in Hattem. Daarom beschikt ons bedrijf over een 24-uurs servicedienst. 24 uur per dag zijn wij telefonisch bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan uw toegangscontrole systeem in Hattem. Tijdens kantooruren wordt u direct te woord gestaan. Buiten kantooruren kunt u voor storingen aan het toegangscontrole systeem ook gewoon onze vaste nummer bellen. U wordt direct doorverbonden met de dienstdoende monteur.

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Toegangscontrole voor uw bedrijf in Hattem
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
Diensten blokken home
Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-elektrotechnische-installaties-en-verlichting

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-zonnepanelen-Kampen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-verdampingspanelen-Kampen

Verdampingspanelen

Lees meer over Verdampingspanelen

De werking van ons verwarming systeem, met verdampingspanelen, is bijzonder eenvoudig en duurzaam. U heeft geen direct zonlicht meer nodig en kunt wel tot 90% besparen op uw gasrekening.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

Het ontwerpen, aanbrengen en onderhouden van beveiligingssystemen volgens strenge normen is ook onderdeel van de eisen waaraan een beveiligingsbedrijf dient te voldoen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen. Ook zie je in programma’s zoals “Opsporing Verzocht” steeds vaker dat verdachten herkend worden van camerabeelden.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten. Wie mag wel het bedrijfsterrein op en wie niet.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

"Een kettting is zo sterk als de zwakste schakel..." Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever, ons bedrijf als installateur/onderhouder en de meldkamer waar de beveiliging op aangesloten is.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Elektrotechniek - Alle rechten voorbehouden