weerd-slide1
weerd-slide1
Toegangscontrole

Toegangscontrole van VAN DER WEERD Elektrotechniek

Toegangscontrole invoeren? Passende systemen laten plaatsen voor toegangscontrole? Bekijk dan eens de website van VAN DER WEERD Elektrotechniek. VAN DER WEERD Elektrotechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanbrengen en onderhouden van beveiligingssystemen.

Wij beschikken over vele soorten zoals camerabewaking en toegangscontrole. Vooral toegangscontrole is een belangrijk onderdeel. Benieuwd wat wij op het gebied van toegangscontrole kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij geven u een op maat gemaakt advies.

Waarom toegangscontrole?

Toegangscontrole is een zeer belangrijk middel om de veiligheid te vergroten. Met toegangscontrole kunt u zelf bepalen wie er wel en wie er niet het bedrijfsterrein mag betreden. Ook kan je met toegangscontrole bepalen van hoelaat tot hoelaat het bedrijfsterrein betreden mag worden. Er wordt heel erg veel gewerkt met pasjes. Met deze pasjes worden alleen de personen binnen gelaten die hierover beschikken. Met al deze onderdelen van toegangscontrole wordt de veiligheid binnen het bedrijf vergroot. Kortom:

  • Betere controle
  • Meer veiligheid
  • Openingstijden bepalen terrein
  • Pasjes invoeren

Welke toegangscontrole?

Als u graag toegangscontrole wilt toepassen bespreken wij graag welke systemen het beste bij uw wensen aansluiten. Graag nodigen wij u dan ook uit voor een oriënterend gesprek waarin uw wensen besproken worden. Als de wensen duidelijk zijn leveren wij projectgerichte oplossingen. Toegangscontrole vergroot de veiligheid binnen uw bedrijf. Wilt u vrijblijvend meer informatie over toegangscontrole weten. Vul dan onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Toegangscontrole van VAN DER WEERD Elektrotechniek
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
Diensten blokken home
Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-elektrotechnische-installaties-en-verlichting

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-zonnepanelen-Kampen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-verdampingspanelen-Kampen

Verdampingspanelen

Lees meer over Verdampingspanelen

De werking van ons verwarming systeem, met verdampingspanelen, is bijzonder eenvoudig en duurzaam. U heeft geen direct zonlicht meer nodig en kunt wel tot 90% besparen op uw gasrekening.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

Het ontwerpen, aanbrengen en onderhouden van beveiligingssystemen volgens strenge normen is ook onderdeel van de eisen waaraan een beveiligingsbedrijf dient te voldoen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen. Ook zie je in programma’s zoals “Opsporing Verzocht” steeds vaker dat verdachten herkend worden van camerabeelden.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten. Wie mag wel het bedrijfsterrein op en wie niet.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

"Een kettting is zo sterk als de zwakste schakel..." Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever, ons bedrijf als installateur/onderhouder en de meldkamer waar de beveiliging op aangesloten is.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Elektrotechniek - Alle rechten voorbehouden