weerd-slide1
weerd-slide1
Camerabeveiliging

Camera beveiliging zorgt voor minder misdaden

Het aantal misdaden in uw winkel of tankstation naar beneden krijgen? Wilt u daarom camera beveiliging toepassen? VAN DER WEERD Elektrotechniek is u graag van dienst met camera beveiliging en biedt passende systemen. VAN DER WEERD Elektrotechniek houd zich dagelijks bezig met beveiligingsinstallaties. Wij voldoen aan alle eisen van de nieuwe beveiligingswet. Wij zijn uw partner voor vele soorten beveiligingen, zoals inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camera bewaking. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van camera beveiliging? Meer informatie over camera beveiliging? Ons ervaren team geeft u dit graag..

Camera beveiliging voor winkels en bedrijven

Veel bedrijven, winkels enz. kiezen voor camera beveiliging. Camera beveiliging houdt diefstal en overvallen tegen. Heel vaak worden misdaden opgelost met behulp van camera beveiliging. Ook worden ze vaak in uitgaansgelegenheden gebruikt om de criminaliteit tegen te gaan. Op hele grote scholen verdwijnen vaak veel fietsen en andere spullen. Daarom maken deze scholen ook heel vaak gebruik van camera beveiliging. Hiermee daalt het aantal misdaden enorm.

Waarom camera beveiliging voor u?

Als u kiest voor camera beveiliging bent u verzekerd van:

  • Betere veiligheid
  • Meer controle
  • Minder diefstal
  • Minder kans op inbraak

VAN DER WEERD Elektrotechniek werkt met verschillende kwaliteitsproducten als het gaat om camera beveiliging. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat alles goed functioneert. Waar u ook behoeften hebt aan camera beveiliging, wij zorgen voor een goed advies en een prima installatie. Camera beveiliging van kwaliteitsproducten vindt u bij ons.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over camera beveiliging weten. Vul dan onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Camera beveiliging zorgt voor minder misdaden
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
Diensten blokken home
Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-elektrotechnische-installaties-en-verlichting

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-zonnepanelen-Kampen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-verdampingspanelen-Kampen

Verdampingspanelen

Lees meer over Verdampingspanelen

De werking van ons verwarming systeem, met verdampingspanelen, is bijzonder eenvoudig en duurzaam. U heeft geen direct zonlicht meer nodig en kunt wel tot 90% besparen op uw gasrekening.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

Het ontwerpen, aanbrengen en onderhouden van beveiligingssystemen volgens strenge normen is ook onderdeel van de eisen waaraan een beveiligingsbedrijf dient te voldoen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen. Ook zie je in programma’s zoals “Opsporing Verzocht” steeds vaker dat verdachten herkend worden van camerabeelden.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten. Wie mag wel het bedrijfsterrein op en wie niet.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
VAN-DER-Weerd-elektrotechniek-meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

"Een kettting is zo sterk als de zwakste schakel..." Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever, ons bedrijf als installateur/onderhouder en de meldkamer waar de beveiliging op aangesloten is.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Elektrotechniek - Alle rechten voorbehouden